Haiyo dah Sebulan x Update !!

Wednesday, October 22, 2008

Giler..Last update on 28 September, Beberapa hari sebelum masuk 1 Syawal. Sangat sedey, ada yang bagi email tanya kenapa lepas raya dah xupdate..siap ada yg buat spekulasi yg saya Eksiden ke hape ke so dah xupdate dah Blog nie hehe..

Kelakar la plak tapi at least concern jugak korang erk, thanks pada yg bagi email.. buat semangat nak ako bercriter balik.. Sebenarnya banyak bend ayg ako nak criter tapi dah macam isu basi dah coz dah mcm2 berlaku sepanjang raya nie..

Emm Masa nak Balik ke Kajang dari Kampung ritu, mmg ako eksiden pun, heheh apa nak buat my break punya pipe dah bocor, so dgn senang hatinya saya turun bukit Lepas TOL Jelapang, tanpa break ...

Jadi saya telah mencium bontot Wira Hitam semasa di situ... Nasib la dapat minimize the impact, ako sempat mendrfit ngan kilas streng so janji xkena enjin hehe.apapun smepat cium bontot gak arr... Tuan Keta wira pun kluar ngan muka terkejut

ENtah kenapa, maybe rezeki raya kot.. Pas slow talk dia kata xpe setel sendrik.. Xsangka power gak ayat ako ehh..hehe alhamdullilah..

So ako truskan travel ngan lampu n cermin yg pecah, bumper yg kemek.. ngan brake yg xberfungsi hehe..

Tu la sedikit sebanyak criter lapuk yg berlaku selepas raya..

Sebenarnya lepas RAYA nie banyak gak peristiwa malang yg buat sy down nak berbelog.., latest eksiden motor plak hari ahad Last week... hehe.

Pic xde la plak nak letak.Xtangkap pun .. xnak la igt peristiwa tu balik..hehe..

Sekrang Alhamdullilah.. all slowly went well.. jadi sy kembali Berblog.. Ako masih idup ye kawan2...

P/s : Thanks pada yg email tanya khabar... Korang mmg best...!!

7 comments:

sly said...

aku rasa la kan.. stat hg eksiden time basikalton masa kecik tu, pakcik makcik naik moto tu sure sumpah hg eksiden ja memanjang. XD

p/s: terus terbayang hg jatuh moto kat sungai pantai malindo.

StanNero said...

Hahah kojaq ingat sungguh hang....

Tapi la kan..hang igt tak ako sebut pasai TABOO..!!!

It STill BACK and Hunt US.. Cukup la malang selepas ako sebut TABoo..
Dah la eksiden pas balik raya, kunci motor tertinggai kat kemaman,, kena g keje nek train..
Jatuh motor plak..

kena muka plak tu...Huhuhuh

p/s : Makcik tu jenuh dok berurut sampai la nie.. huhuhh..

cahaya said...

ish2.....bahaya la hg ni....yg penting hg slamat...haha nk gak menyibok kt sini w/pun aku dh tau crita hg ni.

p/s: pasni update jamuan raya lak

NaniRostam said...

Stannero, kamu tak apa-apa? Alamak macam dailog drama melayu pulak!

StanNero said...

NaniRostam >> heheh mcm drama spekta TV1 punya dialog la kak hehe..

Mcm mana sy nak post dadeh creamer kat akak nie..nak buat hujung minggu nie maybe..

Cahaya >> update jamuan raya ngan Farah fauzana je la.. x banyak pic la.. ada la video je arr..

whitelilies island said...

video pun ok pe..janji ade smthg..

hmmm...xpe la en.stan..welcome back ye..suke sbnrnye bc blog hg..tp aku plg suke bc komen2 blog hg nih..klaka...hehe...

owait..keep it up!! (^_^)

StanNero said...

Hehe Mood xda la adasyut..

Tu sampai sebulan x updet.. tapi semgt baru dah muncul nie hehe.. Ako nak uat project updet tiap minggu kaloo boleh..