Selamat hari Raya !!!

Sunday, September 28, 2008





Wahhhhh,

Diam tak diam dah nak masuk hari raya dah nie.. Esok last day ako bekerja, lepas tu ako nak g Kemaman Terrenganu, amik kazen ako yg tak sempat beli tiket bus.Then baru pusing balik g Parit buntar perak. Xpa la, korban untuk sedara2 gak, yg penting nanti ada backup driver nak balik hehe..

Ako cuti dari 30 - 6 haribulan.. Ako follow Kak MIza nyer cuti je.. biasa la, ako kan Protege dia.. kena follow the leader la hehe.

Balik kali nie ako bwk CRV ako la, Terpaksa tinggai Keta Honda jerung ako ngan motor ako kat Kajang.. SI Aliza pun nak tumpang simpan kelisa dia kat umah ako, tapi xpe la.. hehe umah ako ada pak guard, insyaalah selamat.. Ako dah siap bayaq extra RM50 suruh guard umah ako lebey2...

Apapun kepada kawan2 semua.. Ako mohon Salah dan silap.. Takut la Xsempat nak jumpa korang nanti hehe SO minta maaf bebanyak..

Kalau buat Open House kabau2 la kat beta ye..!! Kali nie ako berjalan sakan sebab dah ada GPS.. wohooooo comfirm x sesat!

Enjin dah servis, Radio dah set up, Battry dah tukaq..



Tayar dah PAM, Allighment dah OKE


Wa dah ready nak balik Kampung !!

7 comments:

cahaya said...

SeLaMaT hARi RaYa AiDiLfiTri...MaAf ZaHiR BaTiN

en. stan, hati2 memandu. kalu ngantuk singgah RnR...hehe

p/s: raya nnt dtg ar umh aku. hg x wat open house ka? x penah p umh hg lg.

whitelilies island said...

dear en. stan..

Slmt Hari Raya Aidilfitri..
aku mntk maap kalo aku ade wat ko kecik ati ke terasa ke..especially ble tym aku curik2 kidnap bewak..hehe..

hv a safe journey k..jauh nk drive tu..kalo ngantuk berenti ye..x pun tepon aku ke, nnt aku teman ko borak2..tp kalo ko tepon tym aku tdo xde maknenye la kan..hehe...

k..wish u for this raya be the best raya in ur life..take care..
(^_^)

sly said...

walau berGPS.. tapi kalau x sampai balik pulau.. amatlah mengechiwakan. huhu. Salam Aidilfitri.

*jelly sender* said...

yeah!
selamat hari raya aidilfitri yu.mohon maaf jika terdapat salah dan silap sepanjang perhubungan mesra kite berdua ni.asewahh!!

this is the last raya me of being single!!!uwaaaa..ai dh nk kawen yu!!!

stannero said...

Cahaya > Huhuh rasa x akan buat kot.. huhuh xreti ako manage open house..blanja makan pandai la..

Adar > haha kena minta maap ngan bewak..bukan ngan ako hehehe.. Xpe, kalau ngantuk ako tampar pipi ako byk kali..

SLy >> haha siot..fire baikk punya hang bagi,,

Jelly >> Yup.. enjoy your last single aidilfitri hehe.. Lepas nie sure episod berebut nak balik kampung mana dulu.. nasib la kampung dekat2 hehe

Shooke said...

kreta tu... cam tak cuci ja enjin.. jaga sket.. setahun skali cuci enjin.. baru ringan...

ria andini said...

time kasih sbb tompangkan keta aku kat umah ang dengan selamtnya...

;)