Ini Baru Betul Lumba Haram

Sunday, March 1, 2009

Manusia oh manusia. Tak cukup dengan lumba kuda, lumba lembu ngan lumba Formula 1(F1). Kini ada satu trend baru pulak. Lumba haram dengan menggunakan binatang yang memang terang-terang haram buat orang Islam.

Pelik betul lah manusia nie. Ada jer idea-idea bangang nak suruh babi-babi nie berlumba sesama sendiri. Tak tahulah lepas nie nak binatang apa pulak akan jadi mangsa kekejaman manusia zaman sekarang.

Kalau anda berselera nak tengok lagi gambar-gambar lumba haram nie, sila baca artikel ini sepenuhnya.

P:S ==> Untuk mengelakkan kontroversi, gambar ini bukannya diambil di Malaysia.


COMEI GAK YANG LEADING nie.. hehee ( bak kata Fakhrul xpaham definisi comei ako) 


6 comments:

zeela lalala said...

aku pun tak paham definisi comel ko! aku yg comel pun ko tak pernah puji comel. babi pulak comel.

[sly](^_^) said...

and the winner isss..... babe !

stannero said...

Hhaha ye la ye la..ako tukau huhuhhu..karang ako buat new entry sampai post babi ilang... huhuh

COMEII PER

whitelilies island said...

tp babi mmg comey pe..aku suke patung babi..pink+comey..ehehehe..

pls note "patung" ye..

tp yg dlm gmbr di atas pn comey gak pe..hikhikhik

uetoAya said...

i hat pig..n i hate the pink one..babi memang babi sbb aku geli tgk babi pink..aku sanggup ko bg aku cicak, katak, ulat, ular n pape la..tp cannot tahan d babi..yakkksssss!!!

Anonymous said...

..mirul.sly...u guyz so funny :D ..-g/berry